Waterontharder
HomeOver wateronthardersOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf
 

 

 

Nederlands English Engels
Choose your language


waterontharder certificaten
 
 

Onze prijs/kwaliteit garantie ipv imitatie

 

Kwaliteit vertaalt zich in de resultaten
Onafhankelijke onderzoeken laten zien: Onze producten bezitten de BESTE kwaliteit voor de laagste prijs:

Imitatie of placebo magneten?

Succes kent vele vaders. Als blijkt dat ergens een markt voor bestaat, trekt dat gelukszoekers aan. Dus ook bij de (magneet)waterontharder. Zo kunt u "aanbiedingen" tegenkomen van bedrijfjes die met prijzen stunten. De uitvoering van hun "ontharders" wijzigen regelmatig en de prijzen kunnen zomaar met de helft verminderen (maar daar krijgt u dan ook een half product voor geleverd....).
Men biedt imitatie artikelen aan op internet voor ca. € 150,- waarvan de merk/productnaam en uitvoering regelmatig wijzigt, zo kom je de opeenvolgende nummers tegen, 2000, 3000, 4000.... Het volgende nummer laat zich raden.  De plaats waar het apparaatje gemaakt zou worden staat aangegeven als Frankrijk, Duitsland, Engeland etc.
Er wordt een "Zwitserse technologie" genoemd - maar de uitleg of verklaring cq. testen ontbreken vervolgens.
Hun sites staan boordevol tegenstrijdigheden, onwaarheden, onzin over water, verzinsels en schaamteloze plagiaat!
Ook de "werking" is door hen nogal moeilijk uit te leggen: regelmatig verandert de uiteenzetting hoe het apparaatje zou werken, en verdwijnen uitspraken die de "werking" zou verklaren.
Er zijn zelfs TV programma's die zich voor dergelijke praktijken lenen, tja; de betaler bepaalt, en likes op social media zijn snel gekocht.
Als u de sites goed bestudeert ziet u dat men slechts een gedeeltelijke "werking/effect" aangeeft - daarmee dekt men zich in voor reclamaties - 0% werking valt daar immers ook onder! en ver weggestopt vind je een opmerking dat het kalk probleem toch niet helemaal oplosbaar is.....
Er wordt een STERK magneetveld genoemd - en vervolgens komt met met een tesla waarde gelijk aan een luidsprekermagneet......
Ook wordt de indruk gewekt dat er veel tevreden klanten zijn, en op de site verschijnen regelmatig "recensies", maar als u goed kijkt is 45% (!) van de reacties niet echt tevreden. Moeten we nog meer zeggen?
Ook geven de "referenties" voor een groot deel aan dat het te vroeg is voor resultaten.....hoezo te vroeg? Het werkt of het werkt niet!
En 1 ding is zeker: imitatierommel werkt zeker NIET (voldoende)- nou ja, misschien toch wel een beetje: als placebo! Of misschien kan met met een leuke "recensie" wel een gratis apparaatje verdienen?
Niet voor niets worden de producten massaal weer op marktplaats aangeboden: allemaal van "tevreden" klanten zeker........

Men kent het eigen product kennelijk niet.
Ook wordt er geschreven dat het apparaatje waterdicht is.... Dan ziet men toch de opening onderin het omhulsel over het hoofd.
Tja - als je je eigen product niet eens goed kent, kun je je afvragen wat alle verdere beweringen op dergelijke sites waard zijn.
De ene keer wordt een besparing van 1000 beloofd, enige tijd later is dat nog (maar)  250 -  500 (van ons afgekeken zeker....).
Ook wordt de "werking" regelmatig aangepast, onzin uitleg wordt dan weer weggehaald en men neemt 1 op 1 onze uitleg over.

Of men adverteert doorlopend met "aanbiedingen", of met de slogan "reageer binnen een week....." - en is daarmee grof in overtreding. Het Europese Parlement heeft dergelijke praktijken verboden om u als consument te beschermen.

De websites staan vol taal- en spelfouten, en de grootst mogelijke onzin wordt geschreven over gletsjerwater!
De werking wordt uitgelegd met de grootst mogelijke onzin.
Men weet niet eens hoe het eigen product werkt!
Tenslotte weet men kennelijk ook niet hoe calcium en magnesium in het (drink)water terecht komen. Hieruit blijkt dat verstand van water niet voor iedereen is weggelegd. Zegt wellicht iets over de "kwaliteit" van de aangeprezen producten............

Na-aperij
Frappant detail is dat de terminologie, uitleg etc. die wij al jaren gebruiken wordt overgenomen. Wij werken bijv. al jaren met ambassadeurs, plots heeft men ook een ambassadeur.
Wij leggen de werking van ons product helder uit: men verandert hun wazige, onjuiste uitleg in een kopie van de onze.
Kennelijk weet men nog niet zo goed waar abraham de mosterd haalt.
Zelfs taalfoutjes die in onze publicaties staan, worden 1 op 1 overgenomen.......
Wat men echter NIET overgenomen heeft is de kwaliteit die wij leveren, de speciale magneten die wij gebruiken zijn uniek, en helaas voor gelukzoekers: NIET te kopiëren.

Oplichting?
Voorts staan op hun sites zogenaamde referenties van "klanten".
Als u de Nederlandse en buitenlandse vertalingen naast elkaar legt komt u tot de verrassende ontdekking dat deze "referenties" in diverse talen, met verschillende datum/jaartal en door andere "klanten" op exact dezelfde manier geschreven zijn - een zelf verzonnen "referentie" door de vertaalmachine gehaald??
Of men verzint een referentie, en plaatst daar een (vrij van internet te downloaden) afbeelding en (verzonnen) naam van een persoon bij (en deze persoon is bij navraag een onbekende met het product!), vervolgens heeft dezelfde persoon in de buitenlandse site een andere naam...
Tja, hoe betrouwbaar is de referentie dan?

Het meest opvallend is wel dat bij de diverse "gebruikers" die met videobeelden het product aanbevelen - je kunt zien dat het op 1 locatie is gefilmd. Tja - ingehuurde acteurs misschien?
Je kunt je afvragen - als men dergelijke praktijken gebruikt - hoe "betrouwbaar" hun verdere beweringen zijn.

Er worden goedkeuring certificaten getoond die men vervolgens NIET kan overleggen. Pure misleiding dus.

Verder belooft men een garantietermijn die afwijkt van de algemene voorwaarden...............
Moeten we nog meer zeggen?

Correct advies
Klik hier voor het juiste advies - alleen bij/via ons is de originele ECH Alpine Waterontharder new generation® ontharder verkrijgbaar!

Wij vergelijken alleen appels met appels, en geven al meer bijna 30 jaar een eerlijk advies, daarom scoorden wij in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018 een klanttevredenheid van 100%

Universele uitvoering?*
Ook geeft men aan dat met 1 universeel enkel apparaatje alle soorten situaties, leidingdiameter, waterhardheden etc. behandeld zouden kunnen worden - niets is minder waar.
Bij de opticien krijgt u toch ook niet een "universele" bril voor alle sterktes? En in de schoenwinkel kunt u gelukkig uit verschillende maten kiezen, en krijgt u voor beide voeten een schoen!
Iedere situatie is anders, ook voor waterontharders, en voor iedere situatie is een speciaal daarvoor ontwikkelde opstelling nodig.
Bij ons krijgt u het juiste op maat gesneden advies - we zijn niet voor niets dé waterontharder expert!

Regelmatig krijgen we vragen van klanten of wij een universeel product hebben, we zijn immers dé totaal leverancier, en dé expert op het gebied van waterbehandeling.
Feitelijk is een universeel product niet voor alle situaties het beste, maar als de prijs voor u het belangrijkste is, willen we dit met onze All-in-one en All-in-one XL waterontharders aan deze vraag toch voldoen.
U heeft hiermee de beste prijs - en mocht u van gedachten veranderen, kunt u de All-in-one waterontharder binnen 4 maanden upgraden naar ons professionele product.

Maak hier uw keuze

Iso 9002 - Sterlab getest Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder Klik hier voor een vrijblijvende Alpine Waterontharder offerte Bestel direct de Alpine Waterontharder Bel mij terug download hier onze waterontharder folder Stuur mij onze brochure Bel mij terug Vraag een vrijblijvende offerte aan Klik hier voor een proefplaatsing
waterontharder certificaten
 
 
 

 
 
 


 
 

 

 © 1992 - 2019 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap  

Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: J.Kammingakade 1  9648 KN Wildervank
K.v.K. 38023882   -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)598-635.720
ISO 9002 certificaat ISO 9001-2000 certificaat