HomeOver wateronthardersOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf
 

 

 

Nederlands English Engels
Choose your language


waterontharder certificaten
 
 

Onze prijs/kwaliteit garantie vs. imitatie


Imitatie of placebo magneten?

Succes kent vele vaders. Dus ook bij de (magneet)waterontharder. U kunt "aanbiedingen" tegenkomen van bedrijfjes die met prijzen stunten. De uitvoering van hun "ontharders" wijzigen regelmatig en de prijzen kunnen zomaar met de helft verminderen (maar daar krijgt u dan ook een half product voor geleverd....).
Men biedt imitatie artikelen aan op internet voor prijzen rond de 130,- waarvan de merk/productnaam en uitvoering regelmatig wijzigt. De plaats waar het apparaatje gemaakt zou worden staat aangegeven als Frankrijk, Duitsland, Engeland etc.
Hun sites staan boordevol tegenstrijdigheden, onwaarheden, onzin over water, verzinsels en schaamteloze plagiaat!
Als u de sites goed bestudeert ziet u dat men slechts een gedeeltelijke "werking/effect" aangeeft - daarmee dekt men zich in voor reclamaties - 0% werking valt daar immers ook onder!
Ook wordt de indruk gewekt dat er veel tevreden klanten zijn, en op de site verschijnen regelmatig "recensies", maar als u goed kijkt is 35% (!) van de reacties niet 100% tevreden. Moeten we nog meer zeggen?
Ook geven de "referenties" voor 50% aan dat het te vroeg is voor resultaten.....hoezo te vroeg? Het werkt of het werkt niet! En 1 ding is zeker: imitatierommel werkt zeker NIET - of hooguit als placebo!

Of men adverteert doorlopend met "aanbiedingen", of met de slogan "reageer binnen een week....." - en is daarmee grof in overtreding. Het Europese Parlement heeft dergelijke praktijken verboden om u als consument te beschermen.

De websites staan vol taal- en spelfouten, en de grootst mogelijke onzin wordt geschreven over gletsjerwater!
De werking wordt uitgelegd als zou het magneetveld een "frequentie"
hebben. Iedere middelbare scholier weet te vertellen dat een zgn. "frequentie" bij permanente magneten niet van toepassing is.
Tenslotte weet men kennelijk ook niet hoe calcium en magnesium in het (drink)water terecht komen. Hieruit blijkt dat verstand van water niet voor iedereen is weggelegd. Zegt wellicht iets over de "kwaliteit" van de aangeprezen producten............

Oplichting?
Voorts staan op hun sites zogenaamde referenties van "klanten".
Als u de Nederlandse en buitenlandse vertalingen naast elkaar legt komt u tot de verrassende ontdekking dat deze "referenties" in diverse talen, met verschillende datum/jaartal en door andere "klanten" op exact dezelfde manier geschreven zijn - een zelf verzonnen "referentie" door de vertaalmachine gehaald??
Of men verzint een referentie, en plaatst daar een (vrij van internet te downloaden) afbeelding en naam van een persoon bij (en deze persoon is bij navraag een onbekende met het product!), vervolgens heeft dezelfde persoon in de buitenlandse site een andere naam...
Tja, hoe betrouwbaar is de referentie dan?

Men geeft buitenlandse kantooradressen op welke vervolgens te naam gesteld staan op verzamelkantoren van een internationale verhuurmaatschappij.

Er worden goedkeuring certificaten getoond dien men NIET heeft, zoals een CE keurmerk (voor een niet elektrisch apparaat..), ISO, NSF en WRAS certificering, etc. Pure misleiding dus.

Verder belooft men een garantietermijn die afwijkt van de algemene voorwaarden...............
Moeten we nog meer zeggen?

Correct advies?
En dan nog even dit: helaas worden we ook regelmatig geconfronteerd met aanbieders die verouderde (AWD) modellen verkopen (van een fabrikant die overigens als failliet gemeld staat, en een leverancier waarvan het bedrijf in liquidatie is).
Zo kan het voorkomen dat u een prijsaanbieding krijgt voor een halve of verouderde module(opstelling), of verkeerd type module voor uw situatie. Uit hun advertentie(s) blijkt dat men refereert naar artikelen die minstens 10 jaar oud zijn........
Uiteraard is de aanschafprijs van een minder geschikte, een verouderde of halve module (een stuk) lager!
Een halve tank brandstof is natuurlijk goedkoper dan een volle tank!Klik hier voor het juiste advies - alleen bij/via ons zijn de originele ECH Alpine Waterontharder new generation® ontharders verkrijgbaar!

Wij vergelijken alleen appels met appels, en geven al 25 jaar een eerlijk advies, daarom scoorden wij in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 én 2017 een klanttevredenheid van 100%

Universele uitvoering?*
Ook geeft men aan dat met 1 universeel enkel apparaatje alle soorten situaties, leidingdiameter, waterhardheden etc. behandeld zouden kunnen worden - niets is minder waar.
Bij de opticien krijgt u toch ook niet een "universele" bril voor alle sterktes? En in de schoenwinkel kunt u gelukkig uit verschillende maten kiezen, en krijgt u voor beide voeten een schoen!
Iedere situatie is anders, ook voor waterontharders, en voor iedere situatie is een speciaal daarvoor ontwikkelde opstelling nodig.
Bij ons krijgt u het juiste op maat gesneden advies - we zijn niet voor niets dé waterontharder expert!

Regelmatig krijgen we vragen van klanten waarom wij geen universeel product hebben, we zijn immers dé totaal leverancier, en dé expert op het gebied van waterbehandeling.
Feitelijk is een universeel product niet voor alle situaties het beste, maar als de prijs voor u het belangrijkste is, willen we dit met onze All-in-one ontharder toch mogelijk maken.
U heeft hiermee de beste prijs - en mocht u van gedachten veranderen, kunt u de All-in-one waterontharder binnen 4 maanden upgraden naar ons professionele product.

Maak hier uw keuze

Iso 9002 - Sterlab getest Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder Klik hier voor een vrijblijvende Alpine Waterontharder offerte Bestel direct de Alpine Waterontharder Bel mij terug download hier onze waterontharder folder Stuur mij onze brochure Bel mij terug Vraag een vrijblijvende offerte aan Klik hier voor een proefplaatsing
waterontharder certificaten
 
 
 

 
 
 


 
 

 

 © 1992 - 2018 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap  

Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: J.Kammingakade 1  9648 KN Wildervank
K.v.K. 38023882   -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)598-635.720
ISO 9002 certificaat ISO 9001-2000 certificaat