Waterontharder - alternatief
HomeOver waterontharders - alternatief
 
 
 
 
 
 
 
Veel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language 

Soorten Waterontharders


Afhankelijk van de grootte van uw pand, het buismateriaal bijv. koper, kunststof, alupex etc, de lengte en diameter van de leidingen, aanwezige apparatuur (bubbelbad, jacuzzi, whirlpool, combiketel, stoomovens etc.) zijn er vele soorten en types waterontharders, meestal met zout.
Een waterontharder in letterlijke zin van het woord - wijzigt de hardheid van het water, door het verwijderen van gezonde calcium en magnesium en het toevoegen van natrium.
Maar is dat wenselijk? De waterleidingmaatschappijen doen er alles aan om het water gezond en volgens alle (wettelijke) voorschriften bij u thuis aan te leveren - dus MET calcium en Met magnesium.
Deze 2 gezonde elementen veroorzaken de kalk of kalkaanslag.
Wilt u dan dat gezonde water ontdoen van "hardheid" - dus gezonde calcium en magnesium eruit halen met een waterontharder?

Misschien zouden we u gelijk geven als er geen alternatief was.

Als perfect waterontharder alternatief hebben wij nl. diverse soorten antikalksystemen (verschillend in capaciteit, temperatuur, lengte leiding en doorstroomsnelheid). Wij bieden maatwerk voor elk kalkprobleem tegen de laagste prijs. Niet voor niets zijn wij decennia lang kwalitatief marktleider in dit waterbehandelings segment.

Voor de prijzen van de professionele Alpine® modules:

 ECH www.waterontharder.info stopt kalkaanslag
Alpine® van waterontharder.info
 
professional
- vanaf € 199,- all-in
- binnen 5 minuten geplaatst
- 120 dagen niet tevreden = geld terug*
- GRATIS verzenden (nl)

Alpine
® - Waterontharder alternatief

Bepalend voor het antikalk systeem is alleen de ca 8 cm buislengte waar de Alpine® aan de buitenzijde geklemd wordt.
Niet helemaal zeker of de module past? Stuur dan een mail met een paar duidelijke foto's naar info@waterontharder.info dan kan ons service team u de beste oplossing adviseren.

Ook voor bedrijven!
Voor het bedrijfsleven hebben we speciale modulaire systemen ontwikkeld. Onze afdeling Research en Development heeft en kan zelfs speciale modules voor inbouw in apparatuur zoals steamers, wasmachines, koffiezetters enz. ontwikkelen voor fabrikanten. Vooral horeca, landbouwbedrijven, appartementsgebouwen, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, tandartspraktijken, zwembad- en sportcomplexen, scholen enz. hebben veel baat bij ons systeem. Wij leveren modules voor elk type leiding (koper, rvs, ijzer, kunststof, pvc, tyleen , alupex etc.) tot diameters van 315 mm (12,5 inch).

Zelfs voor extreem hoge watertemperaturen (100+ Graden Celsius) en stomen (van honderden Graden Celsius) bv. bij bakkerij ovens heeft de Energy Consultancy Group een goede oplossing. Voor het maken van een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met ons, dan kunnen wij u (gratis) adviseren welke oplossing voor u de meeste voordelen c.q. besparingen oplevert tegen de meest concurrerende prijs en met een met een 100% standaard garantie : 4 maanden continu gebruik - niet goed=geld terug garantie en solide technische (omruil) garantie.

* zie onze algemene voorwaarden

Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder - alternatief
Klik hier voor een vrijblijvende Alpine Waterontharder - alternatief offerte Bestel direct de Alpine Waterontharder - alternatief Bel mij terug Download hier onze waterontharder - alternatief brochure Maak hier uw keuze


ISO 9002 certificaat ISO 9001-2000 certificaat Iso 9002 - Sterlab getest
 
 
 
 
  

 
 
 

• Bent u op zoek naar het goedkoopste All-in-one antikalk systeem van waterontharder.info?

 ECH www.waterontharder.info stopt kalkaanslag
water optimaliseren met de
All-in-one van waterontharder - alternatief
.info
compleet al vanaf € 89,- all-in
en tot wel 85% antikalk effect!
All-in-one van waterontharder - alternatief.info


 
 
 
© 1992 - 2023 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap  

Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: Hoofdweg 122 9695 AN Bellingwolde    BTW/VAT NL862249661B01
K.v.K. 81866038  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)597-857.934