HomeOver wateronthardersOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language

 
 
 


Water-ontharder

Hebt u last van hardnekkige kalkaanslag? Geen nood, wij hebben de ideale oplossing voor u. Energy Consultancy Group biedt u namelijk een water ontharder. Met deze water ontharder is het mogelijk om oude kalkaanslag te verwijderen en nieuwe te voorkomen. U zult nooit meer last hebben van kalkaanslag en uw water wordt zo zacht als gletsjerwater.

Net als huishoudens profiteren bedrijven hiervan. Zij besparen vele duizenden euro’s doordat reparatiekosten en dergelijke aanzienlijk afnemen.

Wij geven u via deze website meer informatie over de water ontharder. U kunt online een offerte aanvragen voor een nauwkeurige prijsberekening. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. 

Water ontharder verwijdert kalkaanslag
Kalkaanslag ontstaat doordat het water een te hoge hardheid heeft. Daarom is het mogelijk om met behulp van een water ontharder kalkaanslag te verwijderen. Wij bieden u een aantal garanties bij de water ontharder. U krijgt bijvoorbeeld solide technische garanties bij het product. Als u na 4 maanden continu gebruik
ontevreden bent over de water-ontharder, krijgt u uw geld terug. 

Bestel de water ontharder
Bestel direct de Alpine waterontharder new generation® ontharder van Energy Consultancy Group via deze website. Dit kan gemakkelijk in de webshop.

 

Maak hier uw keuze

ISO 9002 certificaat ISO 9001-2000 certificaat Iso 9002 - Sterlab getest  Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder
Klik hier voor een proefplaatsing Vraag een vrijblijvende offerte aan Bel mij terug Download hier de brochure Stuur mij onze brochure Bel mij terug Vraag een vrijblijvende offerte aan Klik hier voor een proefplaatsing

 
 
 

 
 
 
 
 © 1992 - 2019 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11-133 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: J.Kammingakade 1  9648 KN Wildervank 
K.v.K. 38023882  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)598-635.720