HomeOver wateronthardersOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language


 
 
 

Waterhardheid leidingwater

 

Energy Consultancy Group biedt u een optimale oplossing voor het neutraliseren van waterhardheid leidingwater: de Alpine waterontharder new generation®. U zult met het gebruik van dit apparaat nooit meer last hebben van hardnekkige kalkaanslag.

Lees de informatie op deze website en ontdek wat de voordelen zijn van het verlagen van waterhardheid leidingwater. Hebt u nog vragen hierover? De medewerkers van Energy Consultancy Group staan altijd klaar om u telefonisch een volledig antwoord te geven.

Waterhardheid leidingwater verlagen
Waarom is het neutraliseren van waterhardheid leidingwater eigenlijk nodig? Als er sprake is van een hoge hardheid van het leidingwater dan ontstaat kalkaanslag. Hierdoor kunnen veel problemen ontstaan zoals het niet goed functioneren van huishoudelijke apparaten. Met behulp van de Alpine waterontharder new generation® is het mogelijk om deze problemen te voorkomen. Dat u hierdoor kosten bespaart mag duidelijk zijn.

Evenals huishoudens profiteren bedrijven hiervan. Zij verdienen vele duizenden euro’s vanwege besparingen op bijvoorbeeld productiestilstand.

Vragen over waterhardheid leidingwater
Vragen over waterhardheid leidingwater kunt u desgewenst telefonisch aan één van onze deskundige medewerkers stellen.
Via het speciale formulier op deze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit formulier is bereikbaar via het hoofdmenu.

 

Maak hier uw keuze

ISO 9002 certificaat ISO 9001-2000 certificaat Iso 9002 - Sterlab getest  Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder
Klik hier voor een proefplaatsing Vraag een vrijblijvende offerte aan Bel mij terug Download hier de brochure Stuur mij onze brochure Bel mij terug Vraag een vrijblijvende offerte aan Klik hier voor een proefplaatsing

 
 
 

 
 
 
 
 © 1992 - 2019 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11-133 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: J.Kammingakade 1  9648 KN Wildervank 
K.v.K. 38023882  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)598-635.720