HomeOver wateronthardersOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language

 
 
 


Waterontharders

Veel huishoudens in Nederland hebben te maken met hardnekkige kalkaanslag. Deze veroorzaakt veel schade en onnodige kosten. Met behulp van de waterontharders van Energy Consultancy Group is daar iets aan te doen. Alpine waterontharder new generation® is het merk van onze waterontharders. Hiermee kunt u veel kosten besparen, dit kan zelfs oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Hier profiteren zowel huishoudens als bedrijven van. Zo besparen bedrijven vele duizenden euro’s per jaar. Kosten voor zaken zoals reparatie en vervanging nemen namelijk aanzienlijk af.

Via deze website geven wij u meer informatie over onze waterontharders. U zult merken dat het u veel voordelen zal opleveren. Vraag een vrijblijvende offerte aan en lees alle details over de waterontharders op uw gemak door. Via de webshop kunt u direct de Alpine waterontharder new generation® bestellen.

De voordelen van waterontharders
De Alpine waterontharder new generation® ontharders van Energy Consultancy Group hebben vele voordelen. Een aantal van deze voordelen zijn een geheel onderhoudsvrij systeem, de waterontharders gebruiken geen energie en u hebt 100% solide technische garantie! Voor onze waterontharders geldt bovendien: niet tevreden is geld terug (4 maanden continu gebruik). 

Prijzen van waterontharders
De prijzen van de Alpine waterontharder new generation® water ontharders kunnen per huishouden verschillen (afhankelijk van de hardheid, capaciteit en apparatuur). Om de prijs voor u te kunnen berekenen hebben wij een aantal gegevens nodig. Deze kunt u op het formulier voor het aanvragen van de offerte of een proefplaatsing invullen. Op basis van die gegevens kunnen wij de prijzen van de waterontharders berekenen.

Maak hier uw keuze

ISO 9002 certificaat ISO 9001-2000 certificaat Iso 9002 - Sterlab getest  Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder
Klik hier voor een proefplaatsing Vraag een vrijblijvende offerte aan Bel mij terug Download hier de brochure Stuur mij onze brochure Bel mij terug Vraag een vrijblijvende offerte aan Klik hier voor een proefplaatsing

 
 
 

 
 
 
 
 © 1992 - 2019 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11-133 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: J.Kammingakade 1  9648 KN Wildervank 
K.v.K. 38023882  -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)598-635.720