HomeOver wateronthardersOnze garantiesVeel gestelde vragenBedrijvenReferentiesvakbladenOns bedrijf

 


Nederlands English Engels
Choose your language

 
 
 


Zout-ontharder
 

Een effectieve manier om kalkaanslag te voorkomen is het installeren van een conventionele ontharder, ook wel zoutontharder genoemd.
Het grote nadeel van dergelijk systeem (naast de extreem hoge aanschafprijs, het onderhoud en de vervolgkosten) is dat men gezonde calcium deeltjes uit het water verwijdert.
Om dit grote nadeel gedeeltelijk te compenseren wordt in de plaats daarvan natrium (zout) toegevoegd.
De vraag is of u als gebruiker daarvan - en de vervelende gevolgen voldoende op de hoogte bent. Lees bijvoorbeeld hier een artikel over zout.

Wie daarentegen over een Alpine waterontharder new generation® module beschikt, voorkomt onnodige kosten en schade aan leidingen en apparatuur op een milieuvriendelijk en vooral gezonde manier. Ook u kunt u een hoop problemen voor zijn door de montage van een waterontharder module van Energy Consultancy Group. De zacht water module verwijdert oude kalkaanslag en bezorgt u water dat zo zacht als gletsjerwater is.

Wist u al dat u door het plaatsen van een waterontharder module jaarlijks tot wel 500 euro of zelfs meer per huishouden bespaart? En dat dus ieder jaar weer.

Minder zeep en waspoeder nodig dankzij zacht water
Met een waterontharder module heeft u namelijk tot wel 30 procent minder zeep en waspoeder nodig. Verder neemt uw energienota af doordat het verhitten en verwarmen van water veel sneller mogelijk is. Bedrijven besparen vele duizenden euro’s door de afname van bijvoorbeeld reparatiekosten. Profiteer ook van de mogelijkheden van een waterontharder module. Deze website helpt u direct verder.
 
Laat de waterontharder module voor u schoonmaken
U hoeft zich voortaan geen zorgen meer te maken over het schoonhouden van uw verwarmingselementen en waterleidingen. Daar zorgt de waterontharder module van Energy Consultancy Group wel voor.
 
De prestaties van machines nemen toe wanneer zij geen last van kalk hebben. De aan- en afvoer van water is dan namelijk beter. U komt daardoor niet meer in vervelende situaties, zoals een overgelopen wasmachine, terecht.

Ga de negatieve effecten van kalkaanslag te lijf. De Alpine waterontharder new generation® zacht water module van Energy Consultancy Group is hier uiterst geschikt voor. Onze medewerkers vertellen u hier graag alles over.


Maak hier uw keuze

ISO 9002 certificaat ISO 9001-2000 certificaat Iso 9002 - Sterlab getest  Bestel direct de Doe-het-zelf waterontharder
Klik hier voor een proefplaatsing Vraag een vrijblijvende offerte aan Bel mij terug Download hier de brochure Stuur mij onze brochure Bel mij terug Vraag een vrijblijvende offerte aan Klik hier voor een proefplaatsing

 
 
 

 
 
 
 
 © 1992 - 2019 Energy Consultancy Group  | Disclaimer | Contact | Privacy Statement | sitemap

 


Energy Consultancy Group  Centraal Distributiecentrum: Lloydsweg 11-133 9641 KJ Veendam
Hoofdkantoor: J.Kammingakade 1  9648 KN Wildervank 
K.v.K. 38023882 -  ECH Waterbehandeling - Telefoon: +31 (0)598-635.720